PUMPEHUSET Præsenterer
Goldie + SP:MC

Goldie er kendt som manden, der for alvor formåede at få den engelske jungle og drum’n’bass-musik solidt placeret på den internationale musikscene op igennem 1990’erne.

Manden med guldtænderne blev i løbet af 1990’erne et af den elektroniske scenes vigtigste ikoner. Han formåede nemlig, visuelt såvel som musikalsk, at tilføre jungle og drum’n’bass-scenen en hel del råhed og badboy-attitude, som den havde manglet for at kunne begå sig internationalt.

Det største Drum’n’Bass hit
I 1995 udgav Goldie debutalbummet ”Timeless”, hvorfra nummeret Inner City Life har opnået kultstatus og efterfølgende hyldes som en af d’n’b-scenens absolutte klassikere. Et nummer som Goldie først for nyligt er begyndt at spille igen, når han optræder på forskellige klubscener verden over.

Manden bag Metalheadz
Ud over at udgive sin egen musik, har Goldie også haft massiv succes med pladeselskabet MetalHeadz, som har fået sig et ry, som et d’n’b-scenens vigtigste og mest velrespekterede selskaber.

Metalheadz har sideløbende med Goldies egen musikalske karriere udgivet en lang række navne som Photek, Dillinja, Adam F, Grooverider, Source Direct, J Majik, Andy C, Lemon D, Hidden Agenda, Commix, Ed Rush samt Optical og har i høj grad bidraget til, at definere lyden af den originale drum’n’bass musik, som man kender den i dag.

Så kom forbi Pumpehuset og oplev en af den engelske musikscenes helt store ikoner live, når Goldie inviterer til basfest i Pumpehuset d. 26. oktober.

Support:
OK Preston
Reese Liar
JB
C.A.R.T Crew (DJ Breakfast, Bobby 6 Killer, MC Black Daniels & MC Alvarado)
Fredag
26. okt 2012
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>