PUMPEHUSET Præsenterer
Goldie - 25 years of Metalheadz

Vi arbejder på en ny dato for showet, og håber på at kunne melde noget nyt uden i midten/slutningen af maj. Billetkøbere har modtaget direkte besked.

En af jungle og Drum’n’Bass’ens helt centrale founding fathers – Goldie – vender tilbage til Pumpehuset den 7. maj med sit legendariske Metalheadz-Label, der i år fejrer sit 25-års jubilæum med en verdensomspændende tour.

Det er svært at overvurdere den indflydelse, Goldie og Metalheadz har haft på udbredelsen af jungle og Drum’n’bass i 90’erne. Fra et liv som undergrundsfænomen i britiske fabrikshaller bragte Goldie musikken ind på hitlisterne med udgivelsen af singlen Inner City Life i 1994 og efterfølgende albummet Timeless, hvor den ellers utilgængelige og instrumentale lyd fik introduceret en stærk vokalside fra nu afdøde Diane Charlemagne.

Nogenlunde samtidig startede Goldie og hans crew Metalheadz Sunday Sessions på Londons Blue Note natklub. Den ugentlige søndagsklub blev stamsted for alverdens kendisser. Heriblandt David Bowie, der forelskede sig i stedet og indledte et samarbejde med Goldie, der kan høres på albummet Saturn Returns fra 1998. Goldies DJ-karriere har ikke aftaget i fart siden gennembruddet og senest udgav han albummet ”The Journey Man” via Metalheadz i 2017.

Denne aften indtager Goldie scene sammen med sine labelmates Ant TC 1 og DRS.
Torsdag
7. maj 2020
dørene åbner
00.00
Showet starter
00.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>