PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Godflesh + Author & Punisher

De britiske pionerer for industrial metal, Godflesh, er tilbage i København for første gang siden 2001. Denne gang med enmandshæren Author & Punisher som special guest.

Godflesh’ ikoniske album ’Streetcleaner’ fra 1989 var, med den distinkte trommemaskine, tunge, drivende bas og overforvrængede guitar, en af de første udgivelser, der blandede metal med elektronisk industrial. Bandet har gennem tiden inspireret talrige bands, lige fra mastodonter som Faith No More, Nine Inch Nails over Fear Factory, KoRn, Ministry og mange flere. ’Streetcleaner’ fik stor international anerkendelse og dannede grundlag for Godflesh’ karriere, der i løbet af 90’erne peakede med 4 albumudgivelser. I 2001 besluttede bassist GC Green at forlade Godflesh til stor sorg for guitarist Justin Broadrick, der forsøgte at drive duoen videre med tidligere Killing Joke og Prong bassist Paul Raven. Desværre lider Justin Broadrick et nervørst sammenbrud efter få shows med det nye line-up, og det ender med at blive Godflesh’ død.

Efter otte år, hvor Broadrick udgiver flere albums med soloprojektet Jesu, beslutter han sammen med GC Green at gendanne Godflesh og således optræder bandet for første gang i 9 år til den franske metalfestival Hellfest i 2010. For at manifestere genkomsten, udgav de i 2014 en brutal industrial-bombe af en plade med ’A World Lit Only by Fire’. Sidste år udkom opfølgeren ’Post Self’, der høstede stor ros og viser at Godflesh langt fra er på retræte.
Torsdag
18. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>