PUMPEHUSET Præsenterer
Girls Night Out + SAIDA

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Girls Night Out
Et nyt band, ledt an af Terkel Atsushi (Virgin Suicide) og hans musikalske kompagnoner bestående af en håndfuld erfarne musikere; Awinbeh Ayagiba (Silvester), Oliver Nehammer, Uffe Dalskov (October Dance) og Malthe Rostrup (CTM).

Girls Night Out leverer et twist af start 00'ernes kækhed med en tongue-in-cheek-kitschet attitude, dog med den ærlige, klassiske popsang som hovedingrediens. Bandet kombinerer brudstykker af J-pop med indieelementer, og tilsat Terkel Atsushis stærke falsetvokal er resultatet både nostalgisk og forfriskende.

Bandet har netop spillet deres første koncerter på blandet andet årets SPOT-festival.

Det første udspil ‘Let’s Get Serious’ udkom på det seneste Sound Of Copenhagen compilation og anden single ’Silent Season’ er på Det Elektriske Barometer.
Onsdag
27. jul 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>