PUMPEHUSET og Baws Præsenterer
Ghostface Killah
Sheek Louch + Felixe De Luca

Det bliver en aften med tunge guldkæder, rablende røverhistorier og eminent flow, når Pumpehuset og Baws præsenterer det amerikanske Wu-Tang Clan medlem Ghostface Killah i Pumpehuset fredag den 29. august.

Legendarisk rapper, eminent blogger, den eneste der vil kunne rivalisere Slick Rick i guldkæder om halsen og ikke mindst et af de mest prominente medlemmer af Wu-Tang Clan. Ghostface Killah blev født på Staten Island, New York i 1970 og startede sin karriere som værelseskammerat med den fantastiske producer RZA, hvilket førte til at han blev en del af den legendariske rapgruppe.

Ghostface Killah fik sit navn fra de kung-fu film, der altid har været en stor inspiration for ham og bar i starten maske, der eftersigende havde til hensigt at skjule hans identitet for politiet. Det var dog først med hans første soloalbum ”Ironman”, der i dag betragtes som en af de store klassikere fra ’90’erne, at folk virkelig fik øjnene op for Ghostface, hans specielle flow og ikke mindst hans billedrige, komplekse, rablende og associative tekster og til tider yderst emotionelle levering. Siden da har han udgivet ni andre soloalbums, hvor især ”Supreme Clientele” og sidste års ”Twelve Reasons To Die” står som moderne klassikere.

Ghostface Killah spillede sidste år til Vanguard med Wu-Tang Clan, hvor han beviste at han stadig har det i sig. Nu gæster han for første gang Danmark som solo-artist med to shows. Du kan opleve den levende legende live på Voxhall i Aarhus d. 28. august samt på Pumpehuset i København d. 29. august.

Forbered dig på en aften i selskab med en vaskeægte verdensmand, der river dig rundt på Pumpehuset store scene og lader det regne med rim, beats og svedig hiphop-stemning fra New York!
Fredag
29. aug 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
250 Kr. + gebyr
Sheek Louch
Placeholder image
Felixe De Luca
Placeholder image