PUMPEHUSET og BAWS Entertainment Præsenterer
Ghostface Killah & Killah Priest
Jonny Hefty & Jøden + Felix De Luca

Legendarisk rapper, den eneste der vil kunne rivalisere Slick Rick i guldkæder om halsen og ikke mindst et af de mest prominente medlemmer af Wu-Tang Clan. Ghostface Killah er navnet og det bliver en aften med tung bling, rablende røverhistorier og eminent flow, når Pumpehuset og BAWS Entertainment præsenterer det amerikanske Wu-Tang Clan medlem Ghostface Killah i Pumpehuset torsdag den 29. september.

Ghostface blev født på Staten Island, New York i 1970 og startede sin karriere som værelseskammerat med den legendariske producer RZA, hvilket førte til at han blev en del af den legendariske rapgruppe. Han fik sit navn fra de kung-fu film, der altid har været en stor inspiration for ham og bar i starten maske, der eftersigende havde til hensigt at skjule hans identitet for politiet.

Det var dog først med soloalbummet Ironman, der i dag betragtes som en af de store klassikere fra 90erne, at folk virkelig fik øjnene op for Ghostface, hans specielle flow og ikke mindst hans billedrige, komplekse, uordnede og associative tekster og til tider yderst emotionelle levering. Siden da har han udgivet 12 andre soloalbum, hvor især Supreme Clientele, de to Twelve Reasons To Die og albummet Sour Soul med BadBadNotGood står som moderne klassikere.

Når Ghostface Killah rammer København til september, er det første gang han besøger Danmark som solo-artist siden 2006. Med sig på touren bringer han Killah Priests.
Torsdag
29. sep 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
295 Kr. + gebyr
Jonny Hefty & Jøden
Placeholder image
Felix De Luca
Placeholder image
?>