PUMPEHUSET og Beatbox Præsenterer
Gerard Way
Nothing But Thieves

TIDLIGERE MY CHEMICAL ROMANCE-FORSANGER GIVER SOLOKONCERT

Amerikanske My Chemical Romance var et de største bands på 00’ernes emo-rockscene. Især konceptalbummet ‘The Black Parade’ fra 2006 solgte millioner af eksemplarer og hittede også i Danmark. Bandet nåede at fylde KB-Hallen flere gange samt optræde på Roskilde-festivalen to gange – senest i 2011 – men sidste år gik de fem musikere pludselig hver til sit.

Forsanger Gerard Way har dog hurtigt rejst sig fra asken. I foråret annoncerede han sin nye karriere som solist; i august gav han sine første koncerter i eget navn på de engelske Reading og Leeds-festivaler, og den 29. september udkom så hans første soloalbum, ‘Hesitant Alien’.

På pladen gør Way op med sit gamle image og er sprunget ud som alsidig sangskriver, især inspireret af den britiske rockscene, navnlig David Bowie. Gennem 11 sange kommer den 37-årige sanger omkring alt fra glam-rock, post-punk, britpop og shoegaze, uden at glemme melodierne, og skiven fik en varm modtagelse af pressen, der roste Ways nye “modne” stil.

Blandt andre uddelte GAFFA flotte 5 stjerner og skrev:

"En stor del af det mere voksne publikum vil afskrive den nu 37-årige Way som ‘teeny emo-poprocker’ på grund af hans fortid. Det ville dog være synd, da han har genopfundet sig selv med et glam-agtigt poprockalbum, som der først og fremmest er fornøjeligt at lytte til."

Og nu er Gerard Way altså klar til at stå på egne ben i noget mere intime rammer, end han hidtil har været vant til i Danmark. Det bliver nemlig Pumpehuset, der lægger scenegulv til amerikanerens danske solokoncertdebut i februar.
Søndag
1. feb 2015
dørene åbner
19:00
Showet starter
20:00
Pris
200 Kr. + gebyr
Nothing But Thieves
Placeholder image
?>