PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Gents
Better Person + Slowes

Efterfest med Emma Acs + Grand Prix & Christian d'Or


Siden GENTS debuterede med den anmelderroste EP ‘Embrace the Future’ i december 2015, er det gået stærkt for synthpop-duoen. 2016 så GENTS åbne Roskilde Festivals scene Countdown og spille velbesøgte koncerter på bl.a. SPOT Festival og Trailerpark, og mens begejstrede anmeldere og fans fulgte alt sammen, kunne bandet i slutningen af året færdiggøre deres debutalbum ‘About Time’ og melde om et udsolgt Lille VEGA.

På ‘About Time’ fortsætter GENTS, hvor de slap. Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl har nemlig altid med glimt i øjet og den gode melodi i fokus slået et slag for patos, og sammen med højloftede synthesizere og Juhls karakteristiske baryton fører de lytteren ind i et stadigt mere helstøbt og ejendommeligt univers. Men selvom legesygen, glimtet i øjet og de store følelser er intakte, har GENTS imidlertid fundet frem til et mere seriøst udtryk efter at have samarbejdet med producerparret Victor Groth og Niklas Grool (Vinnie Who, Schultz & Forever m.fl.). Resultatet er et detaljerigt og stramt popalbum, hvor der dog stadigvæk er plads til panfløjtesoloer, gakkede kor og spanske guitarer - uden det hverken bliver fjollet eller kedeligt.

Lyrisk bevæger ‘About Time’ sig inden for klassiske temaer som følelsen og oplevelsen af fremmedhed, utilstrækkelighed og selvfølgelig kærlighed og meningen med det hele. Ligesom på ‘Embrace the Future’ balancerer såvel teksterne som musikken på ‘About Time’ mellem det kække og det eftertænksomme, og det er netop denne vekselvirkning der gør, at albummet utvivlsomt er GENTS.
Fredag
5. maj 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
155 Kr.
Better Person
Placeholder image
Slowes
Placeholder image
?>