PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! og Vega Præsenterer
Gents

Gents’ har netop anden singleforløber “Gimme”, og den 20. maj 2022 kan du opleve deres unikke mix af sprød elektropop og crooner-vokal i Store VEGA. Den nye single følger op på deres eksperimenterende ballade “Little Liar” fra tidligere i år og varsler samtidig nyt album fra den københavnske duo.

Duoen udforsker nye sider af deres lyd med svulstige synth-temaer, korarrangementer og inderlighed, der er som skabt til de store scener. Forsanger Niels Fejrskov Juhl krænger igen sin sjæl ud, og Theis Vesterløkkes produktioner bliver stadig mere detaljerede og grænsesøgende, med EDM-elementer, 90’er musikreferencer og en stærk forbindelse til nutidens skarpe popmelodier.

I februar udkom deres nye album Souvenir, der tematisk kredser om duoens venskab. Som lytter får du alle højde- og lavpunkterne i en relation, der er lige så smuk, som den også kan være vanskelig og mørk. Albummet emmer af personlighed, eksperimenter og et nyfundet mod til at vise sårbarhed.

Support: Dinner
Dinner (Anders Rhedin) er vendt hjem til Danmark efter 8 år i Los Angeles, hvor han har turneret med navne som Mac Demarco, King Gizzard and the Lizard Wizard og Sean Nicholas Savage. Han har netop udgivet pladen Dream Work på det velestimerede US label Captured Tracks, der er blevet rost i både danske og udenlandske medier. Dinners udtryk er på den nye plade gået fra det synth-poppede og dramatiske til det afdæmpede og fornemt intime.

Support: Sonic Girl
Med sit debutalbum confessions, bringer Sonic Girl officielt hyperpoppen til Danmark. På albummet synger hun om opdigtet kærlighed, selviscenesættelse og en længsel efter superstjerner og engle. Sangene er både ærlige og selvironiske, og fyldt med blåøjede klichéer og digitalt forvrængede hooks. Med trance-hymner og lejrbålsguitar fremstår hun på en og samme tid som et nostalgisk pop-ikon og en fremtids-cyborg. Ved at tage poppens æstetik og hang til lette budskaber og hooks til det yderste, skaber hun et sukkersødt univers, der nærmest bliver en slags post-ironisering over popkulturen og vores digitale virkelighed.
Fredag
20. maj 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
290 Kr. + gebyr
?>