PUMPEHUSET og Bobkat Agency Præsenterer
Gemma Ray + Charlie Waller

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Gemma Ray
Den Berlin-baserede, britiske musiker/sangskriver/producer Gemma Ray leverer pop-noir, cinematiske soundscapes og psykedeliske torch songs. Hun har rundet København tre gange tidligere – bla. som opvarmning for Nick Caves fantastiske rockband Grinderman og med Seasick Steve. Nu kommer hun til København for at fejre udgivelsen af sit nye, dramatiske album, The Exodus Suite som udkommer i Skandinavien d. 12. august. Det bliver dermed en releasekoncert denne aften. MOJO skriver om albummet: ”Beautiful as ever” og Uncut: ”A moving colission of past and present”. Gemma Ray er blevet sammenlignet med artister som PJ Harvey, Anna Calvi og Nancy Sinatra. Hun har optrådt på Top of the Pops og turneret med Kris Kristofferson, Kitty Daisy & Lewis og Lambchop.

Charlie Waller
Den herboende britiske musiker Charlie Waller startede sin musikalske karriere i de tidlige 00’ere som den ene halvdel af London Art School rock n roll’erne Vincent Vincent and The Villains. Efter de udgav et par singler på Smoking Gun Records forlod han VVV for at fokusere på sit andet band The Rumble Strips. De blev signet af Island Records og blev dermed label mates med Amy Winehouse. Her udgav de en EP og to albums. I sin senere del af karrieren blev Charlie en fast del af Mark Ronsons band og bidrog med sangskrivning til dennes album kollektion. Charlie bor nu på en båd i Sydhavnen og skal snart udgive nyt med The Rumble Strips.
Lørdag
13. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>