PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Fugleflugten + DIET

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____________________________________

Fugleflugten:
Fugleflugten er en kollektiv drøm om at bryde gennem hverdagens taktfaste rytmer og svæve gennem underskovens mørke, over byens tage og videre gennem stratosfæren til det yderste af universets sfæriske tomrum.

Fugleflugten er Københavnsk baseret og har musikalsk sine rødder i shoegaze, post-rock og dream pop, med en nordisk, melankolsk sensibilitet og med danske tekster. Bandet har siden starten af 2016 arbejdet fokuseret på at tage flugten ud på de danske scener. Bandets tekstlige univers drejer om tematikker som det uskyldige, barnlige og ukuelige, om fabeldyr og eventyr. Og med inspiration fra dem der før har ladet fantasien flyve såsom Ole Lund Kirkegaard og Jeppe Aakjær.

DIET:
En sensommerdag i 2015 dannede de to odenseanske barndomsvenner, Lasse Smed og Hasse Mydtskov, bandet DIET. Sammen med de øvrige bandmedlemmer, Jeppe Østergaard og Mads Emil Aagaard, skabes en lyd med referencer til 80’ernes post-punk og 90’ernes alternative-rock. De fire musikere optræder også med bands som Slaugther Beach, Kissaway Trail og Virgin Suicide.
Onsdag
26. jul 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>