PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! og All Tomorrow's Parties og CPH:DOX Præsenterer
Fuck Buttons + ATP afterparty
Age Coin

Sidste år kvalificerede Fuck Buttons sig som musikalske frontløbere ved OL-åbningsceremonien i London. Musikatleterne deltog nemlig i Danny Boyle’s soundtrack, og brødfødte dermed tilskuerne med en atmosfærisk og technosnigende elektronisk musik.


Spol frem til sommeren 2013. Her udgiver Fuck Buttons deres tredje album ’Slow focus’, som endnu engang blev et musikalsk bevis på, hvordan Benjamin John Power og Andrew Hung både udfordrer og udvider deres produktioner.

Albummet står som et af de mest roste i år, hvor duoen har fundet opskriften på det perfekte blandingsforhold mellem elektronisk badass techno, skærende synthesizere og en håndfuld hip-hop-beats.

Ud over Bristol-duoens uartige navn, er de også kendte for deres obskure musiklaboratorium, som ikke indeholder klassiske rockinstrumenter - for de ved udmærket, hvordan en guitar lyder, og netop derfor har de ikke tænkt sig at bruge den. I stedet bevæbner de sig med elektronisk shoegaze-lyd, effektpedaler og Fisher Price-gear, idet de går til industrielt lydangreb mod øregangene.

Med Fuck Buttons instrumentarsanal og øresønderrivende støjdroner, vil både øjne og øre blive blæst godt igennem, når Fuck Buttons fremfører egne visuals og giver øregangene en lammetæver.

Det blier industrial/techno-duoen Age Coin som spiller support for Fuck Buttons.

OBS. Efter koncerten disker vi op for en All Tommorow's (After)party, hvor grundlæggeren af festivalen & pladeselskabet (ATP Recordings, Fuck Buttons' hjem) Barry Hogan vil dj'e og Thulebasen vil spille live.

Lørdag
16. nov 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
Age Coin
Placeholder image
?>