PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Fu Manchu

Opfostret i den samme solbagte sydcaliforniske muld som stonerrocken og doom-metallen, har Fu Manchu kæmpet den gode kamp for de knusende riffs og de Sabbath-agtige grooves, siden før det blev hipt.

Bandet fra Orange County, der består af Scott Hill, Brad Davis, Bob Balch, Scott Reeder, begyndte at spille tung psykedelisk-klingende rock og udgav i 1990 deres debutsingle ”Kept Between Trees”. Debutalbummet kom fire år senere i form af ”No One Rides For Free” og herfra gik det stærkt for bandet, der de følgende to år også udgav to yderligere albums, samtidig med de skabte et ry som et fremragende liveband. Bandet har blandt andet turneret sammen med The Melvins, Monster Magnet, White Zombie og Clutch i USA, mens de sammen med The Hellacopters, Corrosion Of Conformity og Marilyn Manson har turneret Europa.

Vaskeægte ørkenrock, stonerrock og surfpunk er nogle af de genrer, der ofte hæftes på Fu Manchu, men det er også et klassisk rockband, som over de seneste år har forfinet deres samspil og mestrer både et tungt groovy riff og et melodisk hook.

For øjeblikket er bandet i gang med at lægge sidste hånd på det kommende album, som rammer hylderne i starten af februar 2018, Det bliver gruppens 13. album, og det første siden 2014, hvor de udgav det kritikerroste album ”Gigantoid”.

Født af den samme solbagende sydcaliforniske jord, der opfostrede stoner rocken og doom metallen, og lagde grundpillerne for bands som Kyuss og Goatsnake, har Fu Manchu kæmpet den gode kamp for knusende riffs og Sabbath-agtige grooves, siden før det var hipt.

Fu Manchu har tidligere væltet Pumpehuset over flere omgange, og vi glæder os enormt meget til at gentage nedrivningen sammen med dem den 6. marts.
Tirsdag
6. mar 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>