PUMPEHUSET og JBL Music Præsenterer
Fringe Jazz Fest Warm-Up Party #1

Den 6.-15. juli indtager Fringe Jazz Fest igen Pumpehuset og Byhaven under Copenhagen Jazz Festival med et hav af sommerlige koncerter, der alle udspringer af den festlige lyd, der er braget ud af musikbyen New Orleans i flere hundrede år. Den 7. april tager vi forskud på glæderne til en svedig opvarmningsfest, hvor orkesteret The Supreme Court sørger for hiphop, jazz, rap og generel vellyd.

The Supreme Court inviterer deres venner og musikalske samarbejdspartnere med på scenen til en unik sammensat aften. Det kollektivt ledede orkester består af fire meget forskellige musikere, der sammen bruger deres unikke og ganske forskellige baggrunde til at skabe musik med spænding, attitude og vellyd.

Yo Means No er et nyt fremadstormene ungt band med rødder i både hiphop, electronica, soul og jazz. Med en lyd, der er sjældent hørt i Danmark banker de døren ind til soul/hiphop-scenen, og du kan med garanti ikke stå stille, når deres finurlige sangtekster smelter sammen med sprøde beats.

Al Agami er efterhånden lidt af en legende i dansk hiphop. Han debuterede i 1993 med solo albummet "Covert Operations" som året efter vandt en Grammy for bedste rap/dance-udgivelse. Samme år udgav han under konstellationen Blachman Thomas Meets Al Agami & Remee det rappede jazz-album "The Style and Invention Album", der vandt prisen som årets danske jazzudgivelse ved Dansk Grammy 1995. Albummet Blev fulgt op af "Four Corners of Cool" i 1997.
Denne aften på Pumpehuset har Al Agami taget sin lillebror Joseph Agami med, der ligesom sin storebror er en mester i freestyle-rap og historiefortælling.
Lørdag
7. apr 2018
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>