PUMPEHUSET Præsenterer
Friction & Linguistics

Dans flæsket af din juledunk til lyden af Brighton’s fineste drum’n’bass dj.

Det er ikke uden grund at britiske Friction fik plads i DnB’s Hall Of Fame ved Drum & Bass Arena Awards i 2011, for han har siden start 00’erne haft stor succes på clubs verden over og arbejdet med samtlige store labels indenfor genren, herunder både Hospital Records og Metalheadz.
Udover at lægge klubber/spillesteder ned hver eneste weekend, startede Friction i 2004 sit eget label Shogun Audio og har siden 2012 været vært på BBC Radio 1’s flagskib af et drum’n’bass show.

Friction har både haft talrige singler i rotation på BBC i op til 6 uger og stået bag flere succesfulde remixes af Wretch 32, Maverick Sabre, Jack Beats, m.fl.
Lige nu er alle øjne på d’n’b scenen dog skarpt rettet mod den britiske dj på grund af færdiggørelse af sit fuldlængde album, som uden tvivl kommer til at flække dansegulve på klubber hele vejen fra London til Tokyo!

Når Friction rammer Pumpen mellem jul og nytår er det sammen med sin faste MC Linguistics, der med garanti nok skal få talt din halvdvaske julekrop ud på dansegulvet, så du kan blive mørbanket af bastrykket fra vores Funktion One bundkasser.
Lørdag
27. dec 2014
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
80 Kr. + gebyr
?>