PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
Fribytterfestival - 10 år med drømme

Fribytterdrømme fejrer 10-års jubilæum med egen endagsfestival i Pumpehuset lørdag den 11. september. Her kan du opleve Fribytterdrømme, Baby in Vain, Guldimund, Neu Sierra og Roxy Jules.

10 år med drømme, musik og en masse timer på landevejen kulminerer til ’Fribytterfestival – 10 år med drømme’ endagsfestivalen lørdag d. 28. august i Pumpehuset. Her har de anmelderroste Fribytterdrømme samlet nogle af deres yndlings danske artister såsom Baby in Vain, Guldimund, Neu Sierra og Roxy Jules, der udover dem selv kan opleves i både Pumpehusets store sal og udendørs i Byhaven.

Fribytterdrømme udgav tilbage i april 2021 deres fjedre album ’Ikke Bange For At Dø, Men Rædselsslagen For At Miste Livet’ (produceret af Rune Rask fra Suspekt), som bød på en helt nye toner fra rockbandet. Bandet samler tråden op fra det forrige album ’Skin’, men har på det nye album i højere grad fokus på groove, beats og stærke tekster med erfaringer fra det virkelige liv.

’Vi glæder os til at se jer til en dag i livemusikkens navn! Vi glæder os til at lytte til de dygtige artister med jer foran scenen. Og ikke mindst spille vores bagkatalog og nye album for jer, som et startskud til 10 år med drømme.’

Udover at Fribytterdrømme spiller 3 sæt bestående af de største sange fra de sidste 10 år, kan publikum se frem til at opleve nogle af de mest interessante danske artister lige nu.

Baby In Vain har været svære at komme udenom de seneste år. Siden de bragede igennem lydmuren herhjemme med fem grungerockede vinylsingler i 2012-2013, har Baby In Vain etableret sig som et af Danmarks mest spændende rockbands. Nu er bandet klar med deres andet album ’See Through’, som GAFFA kvitterede med maksimale seks stjerner.

Bag Guldimund gemmer sig sanger og sangskriver, Asger Nordtorp. Med et nøgternt og billedskabende sprogbrug skildres almenmenneskelige problemstillinger på en højst medrivende og vedkommende måde. Guldimund udgav tidligere på året albummet ’Dem, Vi Plejede at Være’, som har fået store roser med på vejen af bl.a. Information, GAFFA og Fyens Stiftstidende.

Med sin dybe, insisterende og varme vokal har Neu Sierra indledt et nyt kapitel på den nordiske noir-rockscene. Tilbage i november 2020 debuterede Neu Sierra med singlen ’Dirty Me’, der med et mørkt og sansemættet lydbillede fik anmeldernes opmærksomhed. Nu er hun klar med sin debut-EP kaldet ’Sulphur and Molasses’.

Roxy Jules har netop udgivet EP’en ’Still Falling Through The White, hvoraf singlen ‘Jocelyn’ lige nu er et af de mest spillede numre på P6 Beat. Roxy Jules er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Musikken bliver beskrevet som en slags kærlighedsbarn af PJ Harvey og The Kills-forsanger Alison Mosshart.

Med dette lineup er der altså lagt op til en fantastisk sensommerdag og aften i Pumpehuset, hvor der vil være noget for både trofaste og nytilkomne fans. Billetterne til ’Fribytterfestival – 10 år med drømme’ bliver sat i salg onsdag d. 9. juni kl. 10:00.
Lørdag
11. sep 2021
dørene åbner
15.00
Showet starter
15.30
Pris
300 Kr. + gebyr
?>