PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Frankie Stew & Harvey Gunn
Viktor Borges

Albumaktuelle Frankie Stew & Harvey Gunn spiller i Pumpehuset 13. februar 2024

Frankie Stew & Harvey Gunn er en britisk musikduo, som startede deres musikalske rejse i hjembyen Brighton. Sidenhen har de udviklet en ret unik lyd, hvor de blander elementer af hiphop, elektronisk musik , soul og UK garage. Duoen er kendt for deres dybe tekster og smukt konstruerede produktioner.

Deres seneste album,’’The South’s Got Something To Say’’, som blev udgivet den 15. september 2023, repræsenterer en ny milepæl i deres musikalske karriere. Albummet er en samling af sange, der dykker endnu dybere ind i det unikke lydunivers, som Frankie Stew & Harvey Gunn har bygget op gennem årene. Dette album er fyldt med en emotionel dybde og musikalitet, der tager duoens kreative udtryk til et nyt niveau.

Tirsdag
13. feb 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
Viktor Borges
Med bundærlig lyrik og beats der trækker tråde til 00’ernes 50 Cent, baner Viktor Borges sin vej frem mod den danske hiphop-scene. Han debuterede med sin første single ‘Millionær’ i juni 2023, der blev startskuddet til et år der satte streg under, hvad Borges virkelig kan. Med et tekstunivers der cirkler om alt fra sårbare, ømtålelige emner til fest og champagne, lukker Viktor dig ind i en atmosfærisk hiphop-boble af catchy produktioner og stilet levering. Efter at have sluttet 2023 af med sin fjerde single ‘Booze & PTSD’, står Viktor Borges nu parat til at sparke 2024 i gang med sit kommende EP-projekt.Med flere optrædener bag sig på bl.a. Distortions Red Bull Stage og i Århus’ urbanmiljø, er den unge rapper mere end klar til at varme scenen, og publikum, op for Frankie Stew & Harvey Gunn.
Placeholder image
?>