PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
FRAADS ekstrashow

Som følge af nedlukningen, der gælder til og med den 7. februar, bliver denne koncert flyttet. Vi arbejder på at finde en ny dato, og billetkøbere modtager direkte besked fra billetudbyderen, når den nye koncertdato er på plads.

Med et anmelderrost debutalbum i ryggen har FRAADS netop afsluttet populær turné, der gav publikum en liveoplevelse udover det sædvanlige – og FRAADS har nu blod på tanden og lyst til mere. Derfor inviterer duoen og band nu deres største fans til at afslutte året sammen med dem, ved en eksklusiv koncert i Pumpehuset. Koncerten skulle oprindeligt have været afholdt på Bremen Teater, men er pga nedlukningen fra 9. december til og med 3. januar flyttet til Pumpehuset den 6. februar 2021.

I august måned udgav FRAADS deres længeventede debutalbum ’FRaaaDS’, som har fået flotte anmeldelser med sig. Albummet er en magisk realistisk fortælling om en ung mand, der er fuldkommen opslugt af sine følelser, drifter og indre stemmer. Et univers, der også går igen til deres koncerter, hvor Papa Erotic blandt andet slanger sig rundt i stemningsfulde kulisser.

Det har været en stor oplevelse for FRAADS at spille deres nye sange live for et tændt (siddende) publikum landet over – inkl. 2 x udsolgte koncerter i Store VEGA. Derfor annoncerer de nu en eksklusiv koncert på det stemningsfulde Bremen Teater i København d. 30/12, hvor de glæder sig til at afslutte et på mange måder uvirkeligt år sammen med deres trofaste fans. FRAADS udtaler:

’Vi havde virkelig gjort os umage med touren. Det hele er lavet ud fra en samlet fortælling, som vi kunne mærke, at publikum forstod 100%. Vi har været helt høje siden koncerterne, og det er derfor, at vi gerne vil afslutte året med et stort og unikt liveshow på Bremen Teater.’

Ser man på anmeldelserne af deres seneste tour, kan publikum godt begynde at glæde sig. I en 5-stjernet anmeldelse skriver GAFFA bl.a.:

“Så tak, Fraads, for at udfordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance. I har inviteret mig ind i en verden, der er ny, spændende og pirrende. Og som jeg kun har lyst til at udforske yderligere og være en del af.”

Med udgivelsen af debutalbummet ’FRaaaDS’ har FRAADS endnu en gang bevist, at de har førertrøjen inden for ny, dansk alternativ hiphop. Toneangivende medier skriver bl.a. følgende:

”Den danske duo FRAADS har lavet et fantastisk fantaserende konceptdebutalbum”’ Information
’En dejlig portal ind i en fantasiverden.’ – Politiken

’Et både forfriskende følsomt og ekstremt erotisk album.’ – Soundvenue.

’Flot og gennemarbejdet poetisk univers – vedrørende, eventyrligt og underfundigt. Det er moderne hiphop – et melodisk udspil.’ – Bands of Tomorrow
Lørdag
6. feb 2021
dørene åbner
17.30
Showet starter
18.00
Pris
225 Kr. + gebyr
?>