PUMPEHUSET Præsenterer
Foxygen
Communions

Knuselskelige i al deres uforudsigelighed tog LA-duoen Foxygen den samlede musikverden med storm, da de i begyndelsen af 2013 udgav debutalbummet, We Are The 21th Century Ambassadors Of Peace And Magic. Nu er den genrejonglerende psychrock-duo klar med singlen “How Can You Really” fra det kommende album ... And Star Power (ude 14. Oktober). Den 6. november spiller Foxygen på Pumpehuset i København.

Et af de seneste års mest charmerende bands er snart klar med nyt. Den 14. oktober udsender Foxygen sit andet album, ... And Star Power, der følger op på duoens store gennembrud, debuten We Are The 21th Century Ambassadors Of Peace And Magic. På det kommende album skruer Foxygen ikke ned for de højtragende ambitioner. Gennem 24 sange og 82 minutter blander Foxygen musikalske guldaldre til deres helt egne, uimodståelige knaldperler af energi og melodi. Denne gang udvider Foxygen inspirationskabinettet fra 60‘er og 70‘ernes rock og farverige æstetikere som Wes Anderson i en skramlet retning. Med tungen skarpt i kinden holder Foxygen lytteren på tæerne, for Foxygens leg med syrepsych, rock’n’roll, sukkerpop og henslængt punk er raffineret og skarp som sjældent før.

Lyt til førstesinglen “How Can You Really”: http://youtu.be/87PqAf98n4k

“Det er så helt vildt forfriskende at opleve Foxygen live,” skrev Gaffa i deres 5-stjernede anmeldelse af Foxygens koncert i Bremen Teaterets foyer under Frost Festival 2013. En koncert, der gik over i festivalens historien som den mest eftertragtede med intet mindre end 200 meters kø. Siden har Foxygen levet et tumultarisk tourliv omgivet af rygter om opløsning, men med annonceringen af nyt album og kommende tour må historierne siges at være stærkt overdrevne. Foxygen er et excentrisk, charmerende og befriende kaotisk band fri fra musikindustriens konventioner, og vi ser frem til at præsentere bandet for deres store danske publikum på Pumpehuset den 6. november.
Torsdag
6. nov 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
175 Kr. + gebyr
Communions
Placeholder image
?>