PUMPEHUSET og Footwork Præsenterer
Footworks Forårs Extravaganza

OBS!: vi starter allerede kl. 19 med livekoncerter udenfor i Pumpehusets Byhave!Anemonerne spirer, øllet flyder og tonerne af glade dage runger! Footwork inviterer til forårskådhed med livemusik i Byhaven, bajere fra Heineken og plader fra svenske discotrolde og københavnske house-hingste!

Heineken giver også en hånd med, når de første mange gæster trakteres med gratis, gyldne dråber ♥️

Funky Loffe (SE)
Fra sin hule i Hägersten har Loffe samlet et skatkammer fyldt med svensk samba, disco og meget andet, som INGEN vidste eksisterede! Hvem sku’ ha’ troet svensk ku’ være så lækkert? Og når Loffe ikke samler svensk sangskat eller laver labre edits, folder han sig ud som halvdelen af garage house duo’en Kings of the Universe - go smæk på!

Mathias Mesteño
DJ’en, der har taget navn efter den stolte, spanske hingst, spiller op til galop! Tidligt sprang han ud som scratch DJ for Den Gale Pose og derfra pirouetterede han smukt til discoen- og housens varme favntag. Udgivelser på pladeselskaber som Freerange og DJ-sets på klubber som Panorama Bar og Fabric - ja tak, der har ikke mangler noget her! Som fast inventar på bl.a. Llama har Mathias efterhånden fået blandet blod med Latinamerikas rytmer og tilført sin stil et skud ekstra lidenskab - ay dolór! Årtier bag pulten fornægter sig ikke, og Mathias er i dag en landets bedste selektors og beatbrydere!

Sousa/Schmidt & Chapeau
Footworks tre resident DJs byder på muskelløsende musik både ude og inde!
Lørdag
13. maj 2017
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
77 Kr.
?>