PUMPEHUSET og Footwork og Heineken Præsenterer
Footworks Fødselsdag

Footwork fylder 2 år og flytter til Pumpehuset! DJ-crewet Horse Meat Disco er fløjet ind fra London og Heineken giver kolde dråber til de mange første! Vi holder stadig kun fest hver tredje måned, til gengæld får den også al vores kærlighed. Ingen er for grimme, for høje, eller for rødhårede. Alle må være med – også dig – men kun hvis du danser.

Horse Meat Disco
Londons hæderkronede disco-crew er tilbage i Købehavn for at kaste tryllestøv over danserne! I over et årti har Horse Meat Disco skovlet kul på disco-toget og skubbet discoen ind alle steder fra Glastonbury Festival til Space Ibiza og Panorama Bar. De startede med en fast søndagsfest på queer-klubben Eagle i det sydlige London. 10 år senere og i dag er de kendt som “lyden af en ægte dansefest”, radioværter på Rinse.fm , og nogle af de travleste disco-DJs på de syv have. Forvent manisk dans når Horse Meat Disco kaster med glitzy disco, obskur boogie, rå elektro og vild afrofunk.

Asger Nørregård
En ung mand ved navn Asger har i længere tid svævet højere og højere i byens disco-sfærer. Med en opdragelse blandt gode mennesker på Jolene i Kødbyen har Asger fået den gode smag ind med brodermælken. Hele sommeren har vi hørt Asger sprede de gode vibes til arrangementer som Strøms Roller Disco og åbningen af Sydhavnsgade. Vi glæder os til at præsentere en pragtfuld selektor med en fandenivoldsk DJ-stil, der uden tøven fører danserne videre til næste kapitel i det soniske eventyr.

Sousa/Schmidt & Chapeau
Footworks tre resident DJs sår de første spæde frø til et frodigt dansegulv med hjertevarme toner og udstrakte, lune hænder. Kom bare ud med jer, det skal nok blive rigtigt rart ♥
Lørdag
5. nov 2016
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.00
Pris
kun dørsalg
?>