PUMPEHUSET og Smash!Bang!Bow! Præsenterer
Folkeklubben
Nordkap

Godt nyt:  På grund af den store forespørgsel til Folkeklubbens koncert i Pumpehuset kan vi nu meddele, at koncerten rykkes fra Lille Sal i underetagen til Store Sal i overetagen. Købte billetter er selvfølgelig stadig gyldige i entréen.

For at fejre den store opbakning til koncerten inviteres alle gæster til gengæld til efterfest i Lille Sal umiddelbart efter koncerten. Her vil venner og bekendte af Folkeklubben stå bag DJ-pulten resten af aftenen og natten.

Folkeklubben udgav d. 15. april debutalbummet “Nye Tider”, som følger op på EP’en ”Popsang” fra august 2012. Det nye  album behandler verdenskrigene, fransk erkendelsesteori, Kierkegaard, Nietzsche, Hemingway, indre modstandskamp og velfærdssamfundets allestedsnærværende fedterøve, tvivl, endeløs refleksion på Vesterbro og det bankende hjerte, som vi alt for ofte glemmer at lytte til.

Folkeklubben skriver sange til tiden, som tager fat på eksistensens store spørgsmål. På de tåbelige dispositioner, tilstande og karaktertræk, som præger os alle. Folkeklubben ønsker ikke at ændre verden, men vil prikke til lytterens måde at være til på.

I løbet af sommeren 2013 drager Folkeklubben på en massiv festivalturné rundt i hele landet, og denne koncert i Pumpehuset store sal, Kran Salen, bliver således den første i København efter udgivelsen af "Nye Tider" og den sidste, før resten af Danmark står for skud sommeren over.

Support: Nordkap

Nordkap er ung naivitet og håbefuld melankoli i form af ærlige, danske sange. Med tekster der omhandler centrale emner og tanker i et ungt individs tilværelse, henvender sangene sig til spirende voksne såvel som ældre, der kan overgive sig til nostalgien. Nordkap startede i februar 2012 på et lille værelse i hjertet af Odense. Her begyndte melodierne så småt at flyde og en god håndfuld koncerter, mange sene samtaler og utallige kander kaffe senere, har den lille guitar-duo opbygget et repertoire af sange, som de brænder for at fremføre for dem, der gider at lytte.
Torsdag
25. apr 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
100 Kr. + gebyr
Nordkap
Placeholder image
?>