PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Flatbush Zombies

For et par år siden lagde Flatbush Zombies Amager Bio ned, og nu er tilbage med deres andet album. Med det i bagagen runder Pumpehuset den 6. oktober på deres "See You In Hell"-tour.

Hiphop-gruppen taget navn fra Flatbushdelen af Brooklyn i New York, og trioen er en del af den  East Coast-hiphopbevægelse, der kaldes "Beast Coast", som også består af The Underachievers og Pro Era. Derudover har de arbejdet sammen med blandt andre Action Bronson, Joey Bada$$ og RZA, samt spillet på en lang række festivaler, heriblandt Coachella og vores egen Roskilde Festival i 2013.

Gruppen består af de gamle skolekammerater Meechy Darko (Dimitri Simms), Zombie Juice (Antonio Lewis) og Erick "The Architect" Elliott - sidstnævnte fungerer også som deres producer. Det begyndte at lave musik sammen i 2010, men det første egenlige klubjob blev i 2012 og samme år blev det til det første mixtape 'D.R.U.G.S.' I 2014 udgav de den første EP, 'Clockwork Indigo' sammen med The Underachievers, og i marts 2016 så deres første album, '3001: A Laced Odyssey, endelig dagens lys.

Der skulle heldigvis ikke gå længe før andet album røg på gaden, og i april måned i år  udkom pladen med titlen "Vacation In Hell". Albummet er både skarpt og strømlinet, båret af et nyfundet momentum. Med det i rygsækken gæster Flatbush Zombies Danmark til efteråret.
Lørdag
6. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>