PUMPEHUSET Præsenterer
Few Wolves + DIET

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Few Wolves
Den danske producer duo Few Wolves kombinerer gennemarbejdede vokaler med elektroniske beats af høj kvalitet for at skabe en dyb, og fremtidig lyd. Ulvene har produceret individuelt i snart et årti, men gik i 2015 sammen om at skabe dette fælles projekt.

Efter udgivelsen af Citybois “Purple Light” remixet, har det for alvor taget fart. Nummeret er fornylig gået guld og blevet nomineret i kategorien Årets Danske Remix til Danish DeeJay Awards 2016. Few Wolves har derudover remixet for Freja Kirk og har deres egen EP udgivelse på vej i løbet af 2016.

Deres remixes af Citybois og Freja Kirk har opnået succes med langt flere afspilninger end originalerne. Ulvene er siden da blevet kontaktet af nogle af Danmarks største artister, og inden sommeren udkommer remixes af både Medina og TooManyLeftHands.
Onsdag
10. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>