PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Fever 333

Fever 333 indtager Pumpehuset til efteråret efter at have skabt en af de vildeste fester på dette års Copenhell. Fever 333 består af vokalist Jason Aalon Butler (tidligere letlive), trommeslager Aric Improta (Night Verses) og guitarist Stephen Harrison (tidligere the Chariot). Los Angeles-trioen der blev etableret i 2017 laver hæsblæsende metal med ammunition bestående af skærende guitarer, pumpende beats og kompromisløse tekster som de fyrer af i form af en hårdtslående hybrid af hip-hop, punk og aktivisme.

Trioens debutalbum ’Made In America’ udkom i 2018 og andet album ’Strength In Numb333rs’ udkom i år. I 2019 havde Fever 333 også deres Copenhell-debut på Pandæmonium-scenen. Koncerten der scorede 4/5 i Devilution fik en stærk anmeldelse med på vejen, hvor metalmagasinet skrev: ”Det er meget muligt, at Fever 333 er et relativt ubeskrevet blad på disse kanter, ikke mindst fordi de fortsat kun har eksisteret i to år. Det vil dog være de færreste, der glemmer Fever 333 lige foreløbig, hvis de var til den vilde partybombe, bandet droppede over Pandæmonium-scenen torsdag aften.”

Ligeledes modtog Fever 333 stor ros for deres Copenhell-optræden af Metal A Day som gave bandet 5/5 stjerner. Senere på året er trioen nu klar til at vende tilbage til Danmark når de indtager Pumpehuset fredag 22. november. Dermed er der lagt i kakkelovnen til en intens fredagsfest med et af de bedste upcoming metalbands fra Los Angeles.
Fredag
22. nov 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>