PUMPEHUSET Præsenterer
Feed Me
Fabian Mazur

Fundamentet under Pumpehusets glødede dansegulv rystede for alvor, da Feed Me sammen med Flux Pavilion, fyldte Studiestræde med tung bas i 2012. Og da huset nu længe har trængt til en ordentlig rystetur, synes vi det var på tide med endnu et besøg fra Feed Me, der derfor rammer huset fredag den 11. november med sit første headlinershow.

Da Jon Gooch debuterede med Feed Me i 2008 som den første, udover Deadmau5 selv, på Deadmau5’ mau5trap label, havde han allerede rumsteret i drum’n’bass-undergrunden under aliaset Spor. Det var dog først i 2013, at han for alvor eksploderede i den bredde bevidsthed, efter udgivelsen af sit debutalbum Calamari Tuesday. Med det i ryggen turnerede han USA tynd med udsolgte stadionshows, der sluttede af med et brag i et koncertklimaks som lukkenavn på den legendariske japanske Fuji Festivals hovedscene.

I år ramte opfølgeren, Feed Me's Family Reunion, endelig gaden og bliver fulgt op af en verdensturne, der altså bringer ham forbi vores lille Pumpehus. Her vil basmonsteret blive backet op af lokale Fabian Mazur, der står for aftenens support.
Fredag
11. nov 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
242,04 Kr.
Fabian Mazur
Placeholder image
?>