PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
Fastpoholmen

Balkan-, dub- og jazz-mestrene Fastpoholmen holder igen stor fest i Pumpehuset

De gør det igen! I efteråret væltede Fastpoholmen Pumpehuset med deres musikalske cocktail af reggae, folk, indie, balkan, dub og jazz og satte gang i en kæmpe fest på dansegulvet. Nu er de klar til endnu en gang at give dig ømme dansefødder, når de til foråret er tilbage på scenen i Pumpehuset.

Al musikken fra det otte personer store orkester udspringer fra sanger og sangskriver Adam Fastholms idéer og kraftfulde kompositioner. Adam skriver, sampler, arrangerer og indspiller størstedelen af hvert nummer før han præsenterer det for hans kusine, medvokalist Dawn Fastholm, og resten af bandet, der så giver sit besyv med til at færdiggøre og udgive musikken.

Live bliver Adam og Dawn sammen med de seks andre musikere, Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jivin Cameron, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen til et forrygende, virilt og innovativt otte personers band, der altid giver musikken og publikum hundrede procent nærvær og tilstedeværelse. Det er også et yderst legefuldt og uprætentiøst band der byder op til alt fra dans til tårepersere.

Lørdag
27. apr 2024
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
220 Kr.
?>