PUMPEHUSET Præsenterer
Fallulah

Altid visuelt stærk. Altid en fornøjelse på en scene. Fallulah giver koncert i Pumpehuset til november.

Hun er altid i god liveform og derfor tager hun på efterårsturné, som hende til Pumpehuset d. 8. november.

Singlen og koncerter ligger i forlængelse af Fallulahs andet album ’Escapism’, hvorfra førstesinglen, ’Superfishyality’, var P3’s Uundgåelige. Albummet fulgte op på en af de mest iøjnefaldende debuter i Danmark. Fallulah singledebuterede i september 2009 med ’I Lay My Head’, der også blev P3’s Uundgåelige.

I februar 2010 fulgte albummet ’The Black Cat Neighbourhood’, som foruden en lang række strålende anmeldelser sikrede hende den prestigefyldte P3 Prisen. Hittet ’Bridges’ blev mest spillede nummer på P3 i 2010, og ’Out of It’ blev den mest spillede sang på danske radiostationer i 2011.

Ved det nyligt afholdte Carl Prisen vandt Poul Bruun DMFFs Ærespris og skulle i den forbindelse give en check på 25.000 til et talent efter eget ønske, og her pegede Bruun på Fallulah.

Support leveres denne aften Mendozah og Rebekah Christel.

Rebekah Christels fyldige stemme og soul’ede klang stammer fra en opdragelse i gospelmusikken, som hun blev officielt introduceret for i en alder af 10 år. Dette var kort tid efter hendes TV debut i en dokumentarserie omhandlende en drømmende, ung og uvidende piges indgang til den branche, der måske skulle blive hendes fremtid.

Som 12 årig søgte hun deltagelse i et landsdækkende talentprogram. Hun åbnede sæsonen med det største seertal i programmets historie, og nåede til semifinalen. Opmærksomhed og kritik gav hende blod på tanden, men ikke i form af flere talentkonkurrencer eller som hun selv senere har udtalt: ”billig indgang til kortvarig succes”. Som 18 årig begyndte hun et samarbejde med med en ung erfaren produder. og afrunder samarbejdet i form af en EP-udgivelse.

Rebekah Christel har i mellemtiden påbegyndt forskelligt samarbejde med andre producere og artister. Dette har inspireret hende til, at gå i andre musikalske retninger, og ikke mindst påbegynde arbejdet på et fremtidigt album, i første omgang på helt egen hånd. Lyt her.
Fredag
8. nov 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>