PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
FABRÄK

Det er gået utrolig stærk for en af Danmarks mest hypede livebands. FABRÄK har på meget kort tid cementeret deres position på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan dansk musik anno 2022 kan lyde. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust. Det hele startede med debutsingle ’VOLDSOM’ og dernæst hitsinglen ’DAARLIGT’, der fik højeste rotation hos P3 og P6 Beat samt den melodiske single ’24’, der viste nye sider. Duoens talent er bestemt ikke gået ubemærket hen, hvilket kan ses på de flotte anmeldelser, som debutalbummet ’Rige Børn Leger Bedst’ har smidt af sig. FABRÄK var nomineret til 3 Steppeulven-priser, optrådte på VEGAs Udvalgte, ZULU-Awards og GAFFA-Prisen, og har derudover toppet samtlige toneangivende mediers årslister for ”Bedste Sange”, ”Uimodståelige øjeblikke” og ”De bliver store i 2022”.

FABRÄK var også at finde på dette års SPOT Festival, hvor de spillede i et propfyldt Ridehuset. Herom gav Bands of Tomorrow 4,5 ud af 5 stjerner til duoen og skrev: ’Det blev en koncert, der med al sandsynlighed blev festivalens højdepunkt for mange af de festglade koncertdeltagere’. Soundvenue skrev også om de to forsangere: ’De var som to mænd, der spiller tennis med en håndgranat. Jeg tror sjældent, jeg har set to mennesker være forbundet på sådan en højspændt måde, som FABRÄKs to halvdele var i Ridehuset lørdag aften. De opildnede hinanden og i forlængelse deraf deres publikum.’

Debutalbummet ’Rige Børn Leger Bedst’ fra april i år har modtaget flotte anmeldelse fra den brede danske presse:

  • ’FABRÄK holder lige en eksplosion af en fest – men bagefter kommer de efter tronen’ 5 stjerner, Soundvenue.

  • ’Vi kan alle sammen have godt af en rusketur indimellem. FABRÄK er bandet, der kan give dig den. Hold på hat og briller. Det kan godt gå hen og blive voldsomt’ 5 stjerner, Berlingske.

  • ’Livescenerne derude har behov for en seriøs genoplivning. Den skal FABRÄK også nok kunne komme med’ 4 hjerter, Politiken.

  • ’Bag stofferne, sprutten og tatoveringerne kan anarkisterne ikke helt skjule, at de besidder råt talent’ Ekstra Bladet, 4 stjerner.

  • ’Rige Børn Leger Bedst hedder det hidsende gode debutalbum’ Information.

  • ’Det sker, at der i den evige mediestrøm lyder noget så originalt og anderledes, at antennerne sitrer ved signalets kraft. Som nu duoen FABRÄK’ Weekendavisen.


Samtidig er FABRÄK et populært band ude på spillestederne, hvor de indenfor bare to måneder spiller eksempelvis udsolgt Loppen og udsolgt Lille VEGA i København samt udsolgte koncerter i bl.a. Aarhus og Thy. Når de i efteråret besøger København og Aarhus igen, kan publikum forvente højenergiske og velspillede koncerter. Både Soundvenue, Politiken og GAFFA har skrevet følgende om deres koncerter: ’Jeg er virkelig imponeret over FABRÄK (…) Jeg havde det – for at sige det ligeud – pissesjovt til de flabede anti-punkers kæmpemæssige rockfest, hvor energien altid var i højsædet. Det var umuligt at stå stille.’ Soundvenue. ’… de gav en springskalle af en koncert. Ingen stod stille, mens de rullede deres spyttende punk-rap ud – og ingen gik upåvirket derfra.’ Politiken.

’Publikum gjorde, som de fik besked på: ’Ik stå stille!’ og jeg hoppede og moshede sig igennem anti-punk-rapduoen FABRÄKs energifyldte sæt’ GAFFA.

Support: Baske
Torsdag
17. nov 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>