PUMPEHUSET Præsenterer
Extremely Rotten Death Metal Vol. 20
GOREPHILIA (FI) + UNDERGANG (DK) + MALFORMED (FI) + ELITIST (DK)

Nordens stærkeste dødsmetal-ensemble samles i Pumpehuset en mørk januardag

Extremely Rotten Productions fejrer den 20. installation af Extremely Rotten Death Metal-opsætningerne med årets første dødsmetal koncert lørdag d.13 januar.
Aftenen byder på håndplukkede morbiditeter fra Finland og Danmark og vi er glade for at tilbyde et sonisk selskab med vores stærke dødsmetal-ensemble.
Billetter er i salg nu.
Lørdag
13. jan 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21:00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
GOREPHILIA (FI)
De dødelige finner fra Vantaa tilbeder de mest uhyggelige riffcrafts og blast beat-bombardementer fra den amerikanske 90'er-scene, som de blandet med deres finske, solløse ophav.Under skrivningen af ​​"In the Eye of Nothing" forvandlede gruppen sig med tabet af deres originale forsanger Henri Kuula til en kvartet, hvorfor grundlæggeren og sangskriveren Jukka Aho leverer vokalen på deres seneste album.
Placeholder image
UNDERGANG (DK)
Dødsmetal opdrættet i Københavns mørke kryber, der har eksisteret siden 2008.
Placeholder image
MALFORMED (FI)
Malformed er et knusende death metal-band fra Helsinki. De kombinerer fyrig hastighed, brutal teknikalitet og onde harmonier, som sender lytteren igennem et modbydeligt death metal-vanvid.
Placeholder image
ELITIST (DK)
"Elitist viser med deres første single ("Vacuous Magnificence", red.), at de har kurs mod den tunge elite med et brutalt udtryk, der har sit udgangspunkt i dødsmetal, som bevarer en egenart i det knusende lydbillede. Fundamentet til Elitist blev lagt i 2018, da medlemmer fra bands som Piss Vortex, Dysgnostic og Uxdxs gik sammen. At de har brugt nogle år på at forædle deres lyd, giver pote på en sang, der forener et moderne udtryk med den kompromisløse aggression fra dødsmetallens ungdom.Der er fuld drøn på både guitarer og den snart skrigende, snart brølende vokal, men her er også et komplekst rytmisk arbejde, der skaber dynamik og en tydelig fornemmelse for klang og komposition, der hæver Elitist over mange udøvere af genren."- Rasmus Steffensen. Information
Placeholder image
?>