PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Execration + Slægt + Reptilian

Cremen fra den mest pilrådne gren af Norges metaltræ bliver smurt udover Bombehuset, når vi den 18. januar præsenterer Execration fra Oslo og Reptilian fra Fusa. Som et ekstra krydderi på denne kulsorte vinteraften har vi inviteret vores lokale dystre yndlinge Slægt.

Selvom Norge i en metalkontekst bedst er kendt som black metallens fædreland, har Oslo fremavlet os et af de bedste dødsmetal-acts i nyere tid, Execration. Siden deres fødsel for ca. 10 år siden har bandet udgivet talrige EP’er, splits og fuldlængder, hvor særligt 2011-albummet ’Odes Of The Occult’ markerer sig som et pragteksemplar på velskrevet, stemningsfyldt og beskidt death metal. Execration har formået at ramme en old school metalåre, der indimellem leder tanker tilbage på USA i sluthalvfemserne til Immolation og Morbid Angels dissonante greb om metallen. Men bandet byder på langt mere end blot halvfemsertilbedende retrohegn, for udover velkomponerede dynamiske numre, der på én gang har Bolt Throwers muskelriffs, blastbeat-drevne dissonante passager og knusende tunge doomstykker, skaber Execration en altdominerende dyster stemning, der sætter prikken over i’et i deres førsteklasses dødsmetal.

Supporten denne torsdag leveres af den københavnske sorte heavy-kvartet Slægt og et lidt nyere norsk dødsmetalbekendtskab, Reptilian, der udgav debutpladen ’Perennial Void Traverse’ sidste år.
Torsdag
18. jan 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>