PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Erik Hassle

Den svenske sangskriver og sanger Erik Hassle brød for alvor igennem tilbage i 2009 med hittet "Hurtful", som senere blev fulgt op med "Don't Bring Flowers" og debutalbummet Hassle. Siden da er det gået hurtigt for svenskeren, der udover at turnere USA tynd med MØ, også har medforfattet Rihanna og Shakiras hitsingle 'Can't Remember to Forget You'.

Sidste år udgav Erik Hassle EP'en Somebody’s Party, der gjorde stort indtryk på musikanmeldere verden over. Sangene skildrer et slemt opbrud med Hassle's ekskæreste gennem følelsesladede pophits med charmerende Prince-falset henover skrabede beats, der ifølge anmelderne rammer hårdere end den gennemsnitlige synthpopballade.


Dette forår teamede Hassle op med manden bag Quadron og Rhye, Robin Hannibal, og skabte det fængende feel-good hit "No Words", der har alt det, der skal til for at få hoften i svingninger: Et lækkert diskogroove, funky guitarriffing og kækt kor.  Nummeret er første single fra et fuldlængdealbum, der udkommer i slutningen af dette år.


Fredag den 12. februar serverer han øreguf til hofterne i et sveddryppende Pumpehus, når han for første gang står på scenen som hovednavn i Danmark.

Fredag
12. feb 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>