PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Equilibrium

Death metal, black metal, folk metal, pagan metal - 6. februar i Pumpehuset bliver en vild aften, når Equilibrium, Lord Of The Lost og Nailed To Obscurity kombinerer flere heavy metal-subgenrer på deres Renegades Tour 2020!

I 2001 blev et band etableret i Bayern i Tyskland. Oprindeligt skulle det kun være for en aften, men efter at have efterladt publikum lamslået og have set hvor hungrende de var efter mere, besluttede bandet at fortsætte. De valgte navnet Equilibrium og udgav deres første demo i 2003. Demoen blev revet væk fra hylderne og bandets fantastiske debutalbum ’Turis Fratyr’ blev en stor succes. Kombinationen af folk-, pagan- og black metal, flere turnéer, samt shows på Summer Breeze og Wacken, ledte til en massiv interesse fra metalfans over hele Europa – på trods af at bandets tekster er på tysk.

Equilibriums seneste album er 2016s ’Armaggedon’, hvor de holder fast i opskriften som de startede: euforiserende melodier og bombastiske kompositioner. ’Armaggedon’ er dog mørkere og omfavner mere seriøse tematikker, end tidligere udgivelser, i et forsøg på at afspejle den nuværende verdenssituation. Med deres fremragende sange og et væld af forskellige stemninger inkarneret i musikken er Equilibrium et af de mest interessante navne på den tyske metalscene og deres Renegades Tour 2020 bør allerede nu krydses af i kalenderen som et af højdepunkterne i 2020 for metalfans i Danmark.

Når Renegades Tour 2020 indtager Pumpehuset 6. februar er det med Equilibrium som headliner, Lord Of The Lost som special guest og Nailed To Obscurity support. Du kan læse mere om de to andre acts herunder.

LORD OF THE LOST
Lord Of The Lost er et tysk dark metal band fra Hamborg, som er blevet kendt for at være et af de mest produktive acts på den internationale scene. Deres lyd har altid været en vild tur, gennem et væld af forskellige mørke genrer, men stadig kendetegnet af en konstant proces af genopfindelse i form af en indre clinch af melodier, aggression og følelser. Frontmanden Chris Harms rider på en sonisk bølge af vokal overlegenhed og har mestret en imponerende række af sangstile som kan spænde mellem klangfuld, tydelig sang og brutale death growls. Sjældent har et band formået at takle en så stor kontrast af musikalske ekstremer på en så yndefuld, men samtidig vild måde.

NAILED TO OBSCURITY
Det fremadstormende death metal band Nailed to Obscurity kommer også fra Tyskland, denne gang en lille by ved navn Esens. De startede i 2005 og har sidenhen haft flere rokader af bandmedlemmer. Én ting er dog sikkert, de har altid kunne levere melodisk death metal så det batter. Deres fascination med livets udfordringer, stridigheder og selvkontrol kommer til udtryk i de psykosociale sangtekster. Bandet har en unik tilstedeværelse drevet af kraftfulde riffs, en melankolsk mislyd og omhyggelig selvfordybelse, bundet sammen af vokalisten Raimund Ennengas vilde growls!
Torsdag
6. feb 2020
dørene åbner
18.30
Showet starter
19.00
Pris
230 Kr. + gebyr
?>