PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Enslaved + High On Fire

Fri entré til efterfest med Blastbeast.dk fra kl. 24.00


Denne aften byder på en hårdtpumpende dobbeltkoncert med Enslaved og High On Fire, der sammen tager på efterårstour - og heldigvis lægger de vejen forbi Pumpehuset.

Fortællingen om heavymusik flyder over med bands, der hverken havde udholdenheden eller kreativiteten til at vare ved. Enslaved er ikke et af dem. I mere end 25 år har Enslaved bevist, at de er blandt de mest formidable og originale kunstnere i den moderne tidsalder. Bandet som opstod på den norske black metal-scene i start 90’erne har altid haft en eventyrlysten og progressiv tilgang til skabelsen af deres ekstreme musik. De norske metalkonger er kendt for at være nådesløst voldsomme på scenen, og det bliver et både smukt og dystert syn, når de indtager Pumpehuset sammen med High On Fire.

High On Fire opstod i 1998 i Oakland, CA.  Sludge metal-drengene har udgivet det ene anmelderroste album efter det andet. De har efterhånden opnået legendestatus inden for genren, og de bliver ved med at skubbe til den tunge musiks grænse med deres bombastiske riffs og knusende bastoner. Hovedmanden bag High On Fire er ingen ringere end Matt Pike, der med sit andet band Sleep har skabt stoner-musikhistorie, og samme høje niveau holder Pike med High On Fire. Det bliver selvsagt en aften, hvor der er masser af godter til ørerne og nakken, når de to bands fyrer op under Pumpehuset.
Lørdag
29. sep 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
270 Kr. + gebyr
?>