PUMPEHUSET og Emergenza Festival Præsenterer
Emergenza Festival - Semifinale 4

Emergenza Festival afholder semi naler i Pumpehuset og sætter fokus på danske bands, grupper og artister som endnu ikke har slået igennem. Alle genrer er velkommen i konkurrencen. Deltagerne, der i konkurrencens indledende runder kvali cerer sig til semi nalerne, får muligheden for at vise deres talent på Pumpehusets store scene Kransalen i uge 13 og 14. Her afgøres det, hvem der skal spille i nalerne i slutningen af maj.

Emergenza Festival er verdens største musikkonkurrence for bands, grupper og artister som spiller egen/ original musik, men som endnu ikke har fået det store gennembrud. Konkurrencen foregår i over 150 byer over hele verden. Emergenza Festival tilbyder spilletid på de bedste og mest professionelle spillesteder.

I hver semi nale går de vindende bands videre til den danske nale, hvor et dommerpanel bestående af branchefolk udvælger dét band, der skal repræsentere Danmark i den store nordiske nale. Vinderen af den nordiske nale går videre til den internationale nale. Hovedpræmien er en europaturné.

Et eksempel på en gruppe som k sit internationale gennembrud efter de havde vundet Emergenza Fes- tival er norske Nico & Vinz som i 2014 havde den 10. mest streamede sang på Spotify (over 220 millioner streams) med singlen “Am I Wrong” som ligeledes lå nr. 1 på hitlisterne i 40 lande. De har optrådt på de este store amerikanske TV-shows, herunder Letterman, The Tonight Show with Jimmy Fallon, Ellen DeGe- neres, Jimmy Kimmel, Good Morning USA m. .
Hvis man ser bort fra svenske musikproducere som hvert år skriver nogle af verdens største hits, så var Nico & Vinz nordens største musikeksportsucces i 2014!

Det skal blive spændende at se om fremadstormende bands, grupper og artister fra Danmark er klar til at gå efter det store gennembrud!
Tirsdag
5. apr 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
19.30
Pris
140 Kr. + gebyr
?>