PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Eluveitie
Vexillum

Efter den utrolige efterspørgsel på den første del af bandets europæiske »Origins« tour (flere shows var udsolgt uger i forvejen), har den otte mand høj folk metal gruppe, med sanger og mastermind Chrigel Glanzmann i front, annonceret en meget ventet tredje del af touren, med fokus på Skandinavien.


Eluveitie har skrevet historie sidste år, som det allerførste metal band nogensinde til at modtage den prestigefyldte schweiziske Music Award - den schweiziske Grammy, så at sige. Bandet blev hædret som "Best Live Act, National".


Umiddelbart efter modtagelsen af denne pris, vendte Eluveitie tilbage til det schweiziske New Sound Studio for at indspille deres sjette studiealbum »Origins«, igen med den legendariske producer (og ven af bandet) Tommy Vetterli (KREATOR, CORONER, etc.).


Enhver, der har set Eluveitie live for nylig har været vidne til, hvordan folk metal horden igen har taget tingene et skridt videre, de tilhører den lille elite af metal bands, der kan lave et show, der vil gøre at fans drømmer om den næste koncert allerede på vejen hjem . Så køb dine billetter i god tid og glæd dig til årets show sammen med Eluveitie!

Onsdag
25. nov 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
Vexillum
Placeholder image
?>