PUMPEHUSET Præsenterer
Eli + Ecstasy In Order

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Eli
Med Hjalte Ross i spidsen af det unge band, har Eli med en blanding af pop og drømmende psych debuteret med singlen "Okay" i februar dette år. Udover kommentarer fra internationale medier som: "Perhaps the best Danish psych-pop track of 2016" har bandet også udmærket sig på den danske undergrundsscene hen over foråret med stor ros.
Fredag
29. jul 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>