PUMPEHUSET Præsenterer
Electric Eel Shock
Hjortene

Japan er efterhånden kendt som en storeksportør af stærke rocknavne, og der er ingen tvivl om at rock'n'roll-vanvids-trioen fra Osaka, Electric Eel Shock, står øverst på den liste. Efter en vild koncert på Loppen sidste sommer, vender de den 11. december endelig tilbage til København og fylder Pumpehuset med mørk, fuzzy, stonerrock, klassisk rockfølsomhed og vanedannende tekster, der er Queens Of The Stone Age, AC/DC og Black Sabbath værdige.

Den første inkarnation af Electric Eel Shock var ikke helt som vi kender den i dag. Deres første optrædener var som en elleve mand høj gruppe med keys, kvindekor og blæsere, men da det logistisk ikke var muligt at samle alle gruppens medlemmer på samme tid, valgte bandet at strippe gruppen ned til den trio, vi kender i dag.

Det gjorde det også lettere, da Electric Eel Shock i 1999 drog mod USA på trioens første udenlandstour. Touren skulle vise sig at blive deres gennembrud, og efter 17 års konstant tour og otte studiealbum, står Electric Eel Shock som et af de stærkeste navne på den Japanske rockscene.

 
Søndag
11. dec 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
128 Kr.
Hjortene
Placeholder image
?>