PUMPEHUSET Præsenterer
Elder + Mos Generator

Line-up i Pumpehusets Byhave: A Horrible Death To A Horrible Man og The Hyle


Hvad er mere passende til en hed sommerferiedag end et rockin’ stoner metal line-up og iskolde fadøl med opvarmning midt i Københavns hyggeligste sommeroase, Pumpehusets Byhave?
Den 5. august dedikerer vi både vores udendørs Byhavescene og Sort Sal til crunchy low-end guitar og tunge grooves.

På plakaten i Sort Sal finder du 2 trioer fra hver sin kyst i USA, Elder fra Massachusetts og Mos Generator fra Washington, samt The Order Of Israfel, Tom Sutton’s(ex-Church Of Misery) nye projekt med base i Göteborg. Samtlige bands i den voldsomt tunge ende med hver sit forskellige tag på stoner rock og doom metal.

Elder er aktuelle med deres tredje album ”Lore”, hvorpå de kaster dig ud i musikalske syrede landskaber, ofte i mere end 10 minutter af gangen. Sommetider med catchy Black Sabbath-forgudende riffs og andre gange med passager af lange komplicerede og hypnotiserende guitarmelodier. Og én ting er sikkert; hvis du er nede med hegn i stil med stoner/doom kongerne Sleep og har hang til Led Zeppelin, vil Elder med garanti kunne ørebolle dig til en øregasme.

Mos Generator er ledt an af musiker og producergeni Tony Reed, der udover denne trio også er en del af retro rockbandet Stone Axe.
Bandet har talrige albums i baggagen, hvoraf specielt ”Nomads” fra 2012 høstede god kritik og efterhånden betragtes som en milepæl i Mos Generators karriere. Sidste år udgav de opfølgeren ”Electric Mountain Majesty”, der ligesom ”Nomads” byder på catchy stoner med en kant af hard rock.

Da Tom Sutton efterlod de japanske doomkonger i Church Of Misery, flyttede han til Göteborg for at etablere et nyt episk doom metal projekt; The Order Of Israfel.
Bandet udgav sidste efterår debuten ”Wisdom”, som stilmæssigt holder sig væk fra den moderne sludge/doom-lyd og i stedet angriber doom-genren fra en mere traditionel vinkel i stil med Candlemass og Cathedral.

Line-up på Byhavens scene denne eftermiddag annonceres løbende, men forvent et udpluk af det bedste, vores lokale stoner/psych scene i København har at byde på!
Onsdag
5. aug 2015
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr. + gebyr
?>