PUMPEHUSET og live tonite Præsenterer
El Kuelgue

Live Tonite er stolte af at præsentere det danske debutshow af El Kulegue, det argentinske fusionsrockband, som er gået hen og blevet et af de mest succesrige nye spansktalende acts i Latinamerika

El Kuelgue blev dannet i Buenos Aires, i hjertet af Villa Crespo-kvarteret i løbet af året 2004. Deres unikke livekoncerter, hvor de viser deres præg af absurditet og improvisation og deres originale sceneproduktioner, er kendetegnende for denne gruppe, ledt af den mangefacetterede Julián Kartun.

Bandets musikalske alsidighed og kombinationen af ​​flere stilarter har fanget en generation, der ikke længere vælger musik udelukkende efter én genre. I over 15 år har bandet opført deres koncerter på de største spillesteder og festivaler i Argentina, Latinamerika og Europa. I 2016 blev bandet valgt til at åbne for Paul McCartneys to shows på Estadio Único de la Plata. I september sidste år optrådte El Kuelgue i det legendariske Luna Park Stadium i Buenos Aires med udsolgte billetter.

Den 30. september får fans i Danmark endelig chancen for at opleve energien og spændingen ved deres show, der starter kl. 20.00 i Pumpehuset, København (alle aldre er velkomne, ingen refusion). Få dine billetter nu.

Mandag
30. sep 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
324 Kr.
?>