PUMPEHUSET Præsenterer
Ekkofabrikken + Fribytterdrømme - Spring

Spring har i samarbejde med Pumpehusets Byhave arrangeret en række koncerter, der vil forsøge at skabe opmærksomhed om den nye organiske musikkultur, der i disse år springer frem. Det drejer sig om de progressive og psykedeliske genrer der byder på mere intense og indignerede udtryk med en kraftigere rod i det personlige. Det bliver koncerter der skaber imakulære oplevelser for åbne og nye lyttere i disse musikkulturer.

Det er andet år i træk at Pumpehusets Byhave åbner op for gratiskoncerter i den lille kulturelle byoase, der oser af autencitet. Scenen i Byhaven har et originalt udtryk som musikerne i høj grad kan præge på deres egen måde. Denne stemning har Spring set muligheder i, som kulturskue for de nye blomstrende musikgenrer. Så oplev og vær en del af den opbakning som kan få disse navne til at blomstre på fremtidens musikscene.

Ekkofabrikken
Ekkofabrikken er Københavns favorit ståldrømsfanger. Bandet er en blomstrende plugged-in udløber af Jakob Jogge Eriksen og Christian Hank Jørgensen, bestøvet af digital magiske Thomas Struwe Mørch. I deres musik skørteløber du på varmt sand gennem ørkenen. Du kan springe sten på harmonier, og fanger dem med fiskegarn vævet af en udenjordisk arachnid. Muskatnøde stemme og en sund dosis af psykedelisk verve giver Ekkofabrikken to guldmønter i øjerne af guder.

Fribytterdrømme
Fribytterdrømme er dansksproget psykedelisk syre-rock, når det er allerbedst.
Med en gennemgribende (u)sund interesse for 60'erne og 70'ernes syreflip tager Fribytterdrømme den lyriske arv op og spiller sig ind i et lydunivers, der rummer legendariske danske bands som Spids Nøgenhat, Hyldemor, Furekåben -samtidig med at de tilføjer den musikalske arv deres helt eget eksplosivt euforiske twist, der gen-definerer genren og sender tilhørerne langt ind i en ny æra.
Lørdag
28. jun 2014
dørene åbner
16.00
Showet starter
16.00
Pris
Fri entré
?>