PUMPEHUSET Præsenterer
Efter Festen + Kostcirkeln – Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Efter Festen
Efter Festen er en reference til Karl Marx’ forbrugspessimisme og til de disharmoniske sindstilstande af tungsind, opstemthed og nostalgi, der opstår, når en fest er forbi. Efter Festen er alternativ pop, der fusionerer samfundskritik med psykoanalytisk selvransagelse, skrabet synthlyd og lettilgængelige melodier. Bandet udsendte debut-EP’en ’1912’ i 2013 og arbejder nu på en LP.

Efter Festen blev startet i 2011 af Asbjørn Dueholm, Hjalte Lokdam og Ida Meisling. De tre bandmedlemmer besluttede at lave musik en nytårsaften i Paris uden særlige forudsætninger og har siden udviklet en stil, der trækker på punkrock fra 70’erne og 80’erne og kombinerer den med ukontroversielle popmelodier. Tekstuniverset er usentimentalt og til tider naivt, og lydbilledet forsøger at indfange stemninger fra '80er-melankolske barndomsminder og tilføre dem aktuelle beats.

EP’en er mixet af Jakob Millung (Choir of Young Believers, The Late Great Fitzcaraldos, moi Caprice, Skammens Vogn), og på sidelinjen medvirker også Oliver Hoiness (The Sad Lovers, Skammens Vogn, Lolita Industri).

Efter Festen optræder sammen med Anna Brønsted (Our Broken Garden), og på scenen kombineres programmerede trommespor med synthesizer, keyboard, guitar, bas og vokal.

Biografi Kostcirkeln
Kostcirkeln er et underfundigt bud på nutidig popmusik. Influenserne kan høres fra vidt forskellige steder som punk, garagedisco og mormornostalgi. Det naive møder det abstrakte og denne krydsning er selve kernen i udtrykket der gennemsyrer al musik og tekst.

Kostcirkeln er netop færdige med den sidste del i en EP-trilogi; del 1 Bästa vän udkom i 2012 på LP og CD, del 2 Innehåll: musik udkom i 2013 digitalt/downloadkode i tændstikæske og del 3 Pang udkommer i maj 2014 CD og digitalt/downloadkode i notesbøger.

Kostcirklen består af fire stærke individer der sammen skaber et foranderligt og forunderligt lydunivers. I front står den Københavner-svenske forsanger og komponist Qarin Wikström, der, udover at have positioneret sig stærkt på den danske alternative musikscene, i 2012 modtog det 3.årige arbejdslegat fra Kunstrådet på baggrund sin toneangivende indsats i det danske musikliv. Og det er ikke blot Wikström; hele bandet er yderst aktive på den danske musikscene, og spiller bl.a. med Kira Skov, Spillemændene, Anders Mathiasen (Murder), Ice Cream Cathedral, Eggs Laid By Tigers m.fl.
Onsdag
18. jun 2014
dørene åbner
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>