PUMPEHUSET Præsenterer
Earthless

​San Diego-trioen Earthless har siden 2001 spredt deres majestætiske 70'er-inspirerede syrerock, som består af lige dele gennemkomponerede 10-15 minutter lange rocknumre og improviserede psykedeliske rifflandskaber. Deres seneste udgivelse, splitten 'Acid Crusher / Mount Swan', er skabt i samarbejde med syrebandet Harsh Toke og består af to numre på henholdsvis et kvarter og tyve minutter - et track fra Earthless og et fra Harsh Toke. Her er Earthless' 'Acid Crusher' noget nær det perfekte soulede og groovy soundtrack til et bevidsthedsudvidende trip.

Et Earthless live show kan bedst beskrives som én lang tryllebindende og hjernevridende jam session, og særligt bandets koncerter har vakt stor begejstring hos anmeldere, der bl.a. omtaler trioen som "et sonisk kaleidoskop af lyn og lava" og i hjemstaten er kendt som "California's loudest band".

Når Earthless jammer vores bombehus i stykker til april, medbringer de canadiske Comet Control. Et band, der består af tidligere medlemmer af psyckrock bandet Quest For Fire, men i denne nye konstellation har tilføjet et friskt pust af post-rock-guitar, samtidig med at de bibeholder det tunge og mørke syreelement i rocken.
Torsdag
12. apr 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr
?>