PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Earl Sweatshirt

Live Nation præsenterer Soundvenue Session: Earl Sweatshirt i Pumpehuset


Han er af de fleste betragtet som den dygtigste rapper i Odd Future-slænget, og nu får vi endelig mulighed for at opleve Earl Sweatshirt på dansk jord. Den 19-årige rapper var på opdragelsesanstalt, da Odd Future indtog Roskilde Festival i 2011, og han var sygemeldt, da Tyler & co. spillede i Store Vega tidligere i år.

I samarbejde med Soundvenue er vi derfor ekstatiske over at kunne præsentere Earl Sweatshirt live næste år  til to Soundvenue Sessions i Pumpehuset og på Voxhall henholdsvis den 10. og 11. marts. Her kan man forvente musik fra hele Earls bagkatalog, men mon ikke numrene fra dette års skamroste album, 'Doris', vil dominere setlisten?

Om Earl Sweatshirt
Earl er et centralt medlem af det berygtede hip-hop kollektiv Odd Future, og som soloartist har hans karriere hurtigt taget fart. Hans længe ventede nye album ”Doris” udkom 20. august og har modtaget god kritik. ”Doris” er rig på forfatterens fantastiske vokale evner, som ung på LA’s genopståede hip-hop scene. Earl Sweatshirt er i øjeblikket i gang med sin egen headline tour. Earl er i en så ung alder, en helt formidabel metodisk ordsmed, hvis splatteragtige morder-fantasier bliver endnu mere foruroligende med hans utrolige overbevisende evner.
Mandag
10. mar 2014
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
225 Kr. + gebyr
?>