PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Dutchavelli

Koncerten er aflyst - billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Der er dømt UK rap-lektion, når Dutchavelli til maj tager turen over Nordsøen og rammer København med sit vanvittige drill- talent.

Rapperen fra Østlondon satte sig et mål for fire år siden om, at han ville være den største af de største. Dét mål er han så småt ved at opnå efter at have søsat to af årets store bangers, ”Only If You Knew” og ”Surely. Derudover har han da også lige hjulpet Stormzy og Tion Wayne med gigahittet ”I Dunno”. Dutchavelli, med det borgerlige navn Stephan Fabulous Allen, blev født i Birmingham i England, men voksede op i Rotterham i Holland – deraf den første del af kunstnernavnet. Som 12-årig rykkede han til Østlondon i en lille lejlighed i Clapton og havde nu altså en hel generation af London-rap at studere op på efter mange år i Holland. Dutchavelli fortæller, at han var helt ude af trit med det, der foregik på Londons grime-scene og, at sproget blæste ham bagover. Faktisk forstod han intet af det østlondonske lingo og følte sig som en udstødt, men øvelse gør mester og Dutch har siden fået mere end fod på det.

I 2016 udgav Dutchavelli sin første musik og fra første beat stod det klart, at her var der altså ikke tale om en groomet pladeselskabsskabt rapper, men ægte talent, for Dutchavelli spytter på naturligste vis hårdtslående og komplicerede rim, der balancerer mellem classic UK-rap og den hook-tunge ende af amerikansk rap. I november 2020 udgav han mixtapet ”Dutch from the 5th”, der hamrede op i toppen af de britiske charts og har modtaget stærke anmeldelser.

Talent løber åbenbart helt naturligt i blodet hos familien Allen, for ikke nok med, at Dutchavelli er ved at bryde igennem til hiphop-verdensscenen, så har hans søster allerede gjort det. Det er nemlig ingen ringere end den attitudetunge rapper Stefflon Don.
Tirsdag
11. maj 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
185 Kr. + gebyr
?>