PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Dragonforce
Twilight Force

Bombehuset eksploderer i en virvelvind af guitarlir og tempofyldt power metal, når engelske Dragonforce indtager scenen med det kommende album 'Reaching Into Infinity' i rygsækken.

London-bandet Dragonforce, ført an af de to guitarvirtuoser Herman Li og Sam Totman, har siden debutalbummet 'Valley of the Damned' fra 2003 været garant for noget af det hurtigste power metal, scenen nogensinde har set. Med tilføjelsen af den nye bassist Adrian Lambert og trommeslager Dave Mackintosh, tog Dragonforce musikken til et nyt og vildere niveau på udgivelsen 'Sonic Firestorm'(2004), hvor der for alvor blev skruet op for blastbeats'ne og de bombastiske, catchy omkvæd.

Bandets kommercielle gennembrud kom med det tredje album 'Inhuman Rampage', der blev udgivet gennem Roadrunner Records i 2006 og affødte power-hittet 'Through the Fire and Flames'. Et af Dragonforces største numre, som også endte i computerspillet Guitar Hero og bredte deres højhastigheds-power metal til et mere mainstream publikum. Siden da har Dragonforce turneret med mastodonter som Iron Maiden, W.A.S.P., Slipknot m.fl., og de er nu klar med det syvende album i rækken, der udgives d. 19. maj.

 
Søndag
5. nov 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Twilight Force
Placeholder image
?>