PUMPEHUSET Præsenterer
DOULA + Reliks

DOULA + Reliks spiller i Byhaven den 9. august - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

DOULA
DOULA består af tidligere frontman fra Jetsi Kain, Frederik Gøtzsche, samt Lasse Vistisen på bas og Benjamin Fischermann på trommer. DOULA har på bare et halvt år bevæget sig ind på et skarpt udtryk, der spænder fra 80’ernes glade dage til samtidens elektroniske fascinationer. DOULA har tidligere på året opvarmet for Datarock (NO) på Hotel Cecil og Astronaut (DK) på BETA og spiller bl.a. til sommerens Carpark Festival og Skvulp Festival.

DOULA har allerede tiltrukket sig en del opmærksomhed og rosende ord fra musikmagasiner og blogs som bl.a. GAFFA, Bands of Tomorrow, A&R Factory, Soundkartell og Good Because Danish.

”Lige så let som det er at danse til, er det samtidig soundtracket til din selvsikre sommerslentren ned ad fortovet. I sit synth-poppede univers behandler Doula de tanker, vi alle sammen en gang imellem rammes af.” - GAFFA

DOULA har også været udvalgt til forskellige officielle playlister på Spotify, Telmore, Apple Music og YouSee, og er blevet spillet på Danmarks Radio P3. Sangene er lavet i samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People).

Reliks
Reliks er et selvvalgt skisma. En på én gang sorgløs omfavnelse af poppens stormende eufori og samtidig en stædig insisteren på at forvrænge og fordærve selvsamme genre. Med frostklare synthesizers og kantede guitarfigurer har de fem unge københavnere støbt deres egen variant af moderne alt-pop, båret af en drøm om at selv det mest medrivende omkvæd også kan lyde støvet og besjælet. Det er forelskelse, frustration og et smittende belæg for, at der findes en slags skønhed midt i snavset. Eller måske omvendt.

I forsommeren udsendte Reliks singlen “Common Sense”, der allerede har vakt stor opsigt. Ved premieren kastede både Soundvenue og Bands of Tomorrow lovende ord efter nummeret, som i samme uge fik sin radiodebut på DR P3. “Common Sense” er detførste udspil fra en kommende EP og koncerten i Byhaven bliver den første mulighed for at opleve bandet fremføre de nye sange live i 2019.
Fredag
9. aug 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>