PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Dødheimsgard
Slægt

Forbered dig på en ekstremmetallisk mørk psykose, når norske Dødheimsgard gæster Bomben med landsmændene Diskord og lokal support fra Slægt.

Dødheimsgard, der oprindeligt blev dannet som et black metal band i midthalvfemserne, har siden da bevæget sig i en mere avantgarde og psykedelisk retning gennem flere ændringer i line-uppen. Senest er stiftende medlem Aldrahn tilbage i bandet og har sammen med guitarist Vicotnik skabt udgivelsen "A Umbra Omega", Dødheimsgards første udgivelse siden "Supervillain Outcast" fra 2007.

På "A Umbra Omega" viser Dødheimsgard sig fra deres mest udfordrende, forskruede og tekniske side, og vi glæder os til at se dem sprede deres mørke musikpsykoser på dansk jord til juni.

Med som support er det norske death metal band Diskord, der på seneste album "Oscillations" leverer soniske kæberaslere af old school dødsmetal med et teknisk twist og godt krydret med progressive elementer. 

Altid rastløse Slægt fra Danmark præsenterede i januar et nyt 12” mini-album på Iron Bonehead Productions (Tyskland) med titlen Beautiful and Damned. Udgivelsens titel er rammende: Beautiful and Damned viser Slægt kaste sit tidligere ham af sig, fra den roste debut "Ildsvanger" fra 2015 til noget mere kaleidoskopisk, fler-farvet og dog ligeså truende.


Den rå og opblæst rene black metal lyd fra den tidligere inkarnation af Slægt er nu væk; her (med antallet af bandmedlemmer fordoblet og live-ritualer mere hyppige) fremkommer en slags blackened, episk metal. Sangene er ikke længere minimalistiske øvelser i lurende fare; i stedet er klassisk heavy metals narrative krafter i fuldt flor, og udstillet på Beautiful and Damned’s tre centrale kompositioner, støttet af en i særdeleshed smuk, akustisk instrumental. Sammenligninger kan drages til kollegerne i Reverie, som nu deler medlemmer med Slægt, men udover overfladiske og stilistiske ligheder kan der argumenteres for, at disse umuligt, energiske unge mennesker henter deres inspiration fra den samme evige kilde, hvoraf Slægt stadig har et solidt fodfæste i black metal.

Lørdag
18. jun 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
Slægt
Placeholder image
?>