PUMPEHUSET Præsenterer
DM I Beatbox

Efter stiftelsen af Danmarks første beatboxforening (DBF) er vi stolte af at kunne annoncere DBFs første officielle danmarksmesterskab i beatbox i Pumpehuset, lørdag d.5. oktober!

Beatbox har længe eksisteret som subkultur i Danmark, men har ikke nydt bred anerkendelse, før det begyndte at dukke op i diverse TV-shows, hvor bl.a. sidste års danmarksmester, Simon Adel, lagde beatbox til en vokal-optræden. Vores ønske med DBF og DM er at sprede tanken om beatbox som en selvstændig kunstform og munden som seriøst instrument, samtidig med at vi holder en fest. Stiftelsen af DBF kommer også til at betyde et mere struktureret og solidt fundament for arrangementet, efterhånden som det vokser og udvikler sig.

Vi har længe været i gang med forberedelserne baseret på erfaringer fra sidste års DM og forventer i år et endnu mere underholdende og professionelt show fuld af dope stemning, sick acts og det fedeste beatbox Danmark har at byde på!

Der vil blive valgt 16 deltagere ud fra deres videoer som bliver sendt ind, så man kan følge med inden den store aften! De 16 deltagere vil herefter lave en showcase hvorefter de 8 bedste vil blive valgt til at dyste imod hinanden.

Det internationale fokus er i højsædet i år, da vi har inviteret den faste VM-vært, Bee Low, og arbejder på at streame showet til alle i verden, der kunne ønske at se med! Bee Low vil desuden have en VM-invitation med til vinderen af dette års danmarksmesterskab, som derudover også vil modtage en Roland RC-505 loopstation, så det kreative kræfter kan blive udnyttet 100%.

Som sidste år har vi inviteret Danmarks længst regerende beatbox champ, tidligere PULS-vært, Go’morgen Danmark-anmelder og så meget andet, Thomas Bense til at være konferencier, så den røde tråd er sikret fra start.
Lørdag
5. okt 2013
dørene åbner
18.30
Showet starter
19.00
Pris
60 inkl. gebyr Kr.
?>