PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
DJ Shadow


Sidste år kunne vi fejre tyve års selskab med DJ Shadows debutmesterværk Endtroducing. Selv fejrede han det med udgivelsen af sit femte studiealbum The Mountain Will Fall, som han også har med sig, når han den 16. september rammer Pumpehuset med et festbrag af en hiphopaften.

The Mountain Will Fall er DJ Shadows femte studiealbum og hans første siden The Less You Know, the Better fra 2011. Det var også det første skridt i en helt ny retning for samplekongen, der på albummet eksperimenterer med originale produktioner, liveinstrumenter samt vokalhjælp fra Run The Jewels, Nils Frahm, Matthew Halsall og Ernie Fresh. Så glæd jer til en hiphopaften af de helt store med en producer, der stadig er ligeså relevant, som da han ændrede scenen for tyve år siden.

Og har du svært ved at vente helt til september, foreslår vi at du holder dig varm med Run the Jewels-samarbejdet ‘Nobody Speak’, scratchhyldesten ‘The Sideshow’ eller hans seneste single ‘Systematic’, der har intet mindre hiphoplegenden Nas med på rim.
Lørdag
16. sep 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
235 Kr. + gebyr
?>